13 september 2011

Dag 483: Stella en Koosje

Vorige week maandag kwam vriendin M. hier op bezoek. Aangezien zij ook altijd creatief bezig is (naaien welteverstaan, het haken lukt haar niet) was ze erg geïnteresseerd in mijn laatste haaksels. Dus ik liet haar wat dingen zien (oké eigenlijk stond het gewoon op m’n bureau, ze kon er niet omheen), waaronder Stella de koe. Nu is M. in juni tante geworden van een jongetje, en dat jongetje heeft van zijn ouders een kamer in boerenbont gekregen. Oftewel: Holland stijl. En wat past er nou beter in een Nederlandse kamer dan een koe? Toen ik zei dat ik hem ook op internet te koop had gezet, moet en zou ze me betalen voor Stella (dat hoefde van mij niet, het is tenslotte een vriendin). Na wat overleg bij haar thuis, is haar neefje nu de trotse eigenaar van Stella.
 
Maar ik zit nooit stil, en had al een tijd geleden bedacht dat ik nu toch echt maar eens Koosje van Christel Krukkert moest gaan haken. Eind augustus vond ik daar eindelijk tijd voor. Hij is gemaakt van wit acryl, en heerlijk zacht. Ik dacht eerst nog om een stofje in zijn oren te doen, maar ik vond hem helemaal wit eigenlijk ook wel schattig. Ik vind het een echte baby-knuffel. Alleen: geen baby’s in de buurt. Dus ook Koosje heb ik te koop gezet.

Aan het begin van augustus was ik druk bezig met paarden en koeien haken, toen er opeens het idee van een sleutelhanger in mijn hoofd op kwam. Dit idee kreeg ik er niet meer uit, dus ik moest het even tussendoor maken. Ik had nog een gehaakt bloemetje liggen, maakte daar wat lintjes aan vast. Wat kralen aan de lintjes en een knoopje in het midden. Sleutelhanger vast maken en klaar is kees.
Maar weer had ik het probleem: wat moet ik er mee? Ik heb zelf al een eendensleutelhanger en geen geschikte tas waar deze sleutelhanger aan kan. Dus ook deze heb ik te koop gezet.

4 reacties:

  1. vind je sleutelhangers ook erg schattig

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hahahaha ik ken dat, ergens mee bezig zijn er vliegt wat door je hoofd, je maakt het, het is klaar en dan weet je niet wat er mee te doen.

    Ik vind het Koosje en de sleutelhanger allebei erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen