28 november 2011

Dag 559: Christmas Give-away!


Zoals wel duidelijk is vind ik haken leuk. Heel vaak maak ik zomaar iets zonder een doel in gedachten, maar eigenlijk vind ik het het leukst om voor iemand iets te haken. Als cadeautje of op verzoek.
Nu het bijna december is komen er overal geweldige kerst patroontjes om de hoek kijken, en ik hou ook heel erg van kerst. Ik kreeg de kriebels om vanalles te haken, maar ik was heel wijs en deed het niet omdat ik geen kerstboom heb en nog niet echt ruimte om m'n eigen huis kersterig te maken (later esther, nog 2 jaar geduld ;)).
Maar toen bedacht ik me...het zou wel heel leuk zijn, als ik één van jullie blij kan maken met leuke kersthaaksels! December is tenslotte de duurste maand van het jaar, en zo hoef je iets minder geld uit te geven aan kerstversiering. Bovendien is december ook de cadeau-maand dus laat ik eens een beetje voor Sinterklaas gaan spelen! (of Santa Claus, aangezien we het de hele tijd over kerst hebben).
En daarom besloot ik, na een hoop positieve reacties op twitter, om een give-away te houden en ben ik hard aan de haak geslagen!

Voor de gelukkige winnaar heb ik een setje met 6 kerstversiersels: een kerstboompje, engeltje, hartje, sterretje en "kerstbal" met sneeuwvlok voor in de boom en Rudolph the Rednose Reindeer (jawel van het Hema pakketje) om neer te zetten (of ook in de boom, maar hij lijkt me wat zwaar, zit dus geen lintje aan).
Rudolph heeft ook een belletje, maar dat zie je niet op de foto (als je dus echt een hekel hebt aan belletjes moet je vooral niet meedoen ;) of knip je het eraf). En sorry dat het niet de beste foto van de wereld is, maar voorlopig ben ik niet meer met daglicht thuis ;)

Wat moet je doen?
- Een reactie achterlaten vóór 10 december 2011
- Als je wilt mag je me volgen (vind ik leuk, krijg ik een beetje een idee hoeveel mensen mijn blog lezen, niet strikt noodzakelijk)
- Het zou leuk zijn als je deze blog noemt ergens, bijv. Facebook, Twitter of je eigen blog. Is ook niet strikt noodzakelijk, veel te veel werk om te controleren, maar beetje reclame hou ik wel van.

Wanneer hoor je of je hebt gewonnen?
10 december ga ik een lootje trekken en dat zet ik natuurlijk gelijk op m'n blog. Kijk je op 10 december en zie je nog geen nieuwe blog? Schroom niet om alsnog een reactie achter te laten!
Oh en niet geheel onbelangrijk: ik kan via blogger niet jullie mail adres lezen (tenzij iemand mij nu de truc leert) dus ik kan de winnaar niet benaderen per mail! Vergeet dus niet om rond 10 december hier te kijken!

20 reacties:

 1. Hallo , ik vind dit leuk. Heb nog nooit mee gedaan aan een give away. Wat je allemaal gehaakt heb ziet er erg leuk uit. Ik maak meestal filethaak werk. Gordijntjes, sprei, tas. Dus dit is weer anders. Ik volg nu ook je blog, ga zo door en veel success.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk! :D
  Echt heel schetig, ik doe mee O+

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeuh wat een leuke dingetjes heb je gemaakt. Ik wil zeker wel meedingen.

  Gezellig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. :) wat een leuke dingetjes heb je gemaakt Esther! :) leuk om in de boom te hebben hangen ook wel... :)
  Leuke blog! Als ik op facebook zat, zou ik zeggen: "vind ik leuk!" :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow, wat een leuke dingen heb je gehaakt!!!!! Ik doe mee hoor en ga je ook hier volgen!

  Groetjes van Mariska ( onder het account van mijn man, moet ik toch een goed naar kijken)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik die graag mee aan jou give away! :)
  Door bij een reactie op iemands naam te klikken kan je achter iemands mal adres komen als hij/zij hem daar heeft staan (als ik het goed heb)
  Liefs,
  Mriek

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jaaa ik doe ook mee, past leuk bij de vilten dingen die ik nog heb voor in de kerstboon.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. En weer een nieuwe volger erbij... ikke!
  Ik doe graag mee, je hebt prachtige dingen gemaakt!!!
  Volgens mij kun je op mijn naam klikken en kom je dan op mijn blog, waar je een reactie kunt achterlaten? Ik ga het zo even uitproberen.
  Groetjes, Aafke ( @aafke45)
  O, en ik zal je retweeten...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. En ja hoor via twitter weer een volger erbij!
  Ik doe graag mee met je give away! het is altijd leuk als iemand anders iets voor je maakt!
  En je berichtje twitter ik ook voor je! gezellig!
  Overigens je creaties zijn bloedje mooi! Voor het rendier vind ik super!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi! Volgens mij volgde ik je nog niet officeel ;-) (hier dan tenminste) maar nu ook... ik doe ook een gokje, je hebt errug leuke dingen gehaakt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. En nog een nieuwe volgster. Heb je ook via Twitter een volgverzoek grstuurd!
  Ik hou van gehaakte spulletjes dus die graag mee!

  Groetjes Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hoi Esther, via het topic in FOK hier gekomen. Ik kijk wel vaker bij weblogs van de andere haaksters maar wist niet dat je er eentje had. Wel een tof blog, heel wat te lezen al ken ik veel foto's al van de haaktopics ;)

  Ik doe graag mee met je give-away!

  groetjes Saskia a.k.a. Serinde

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk plan!! Ik heb helaas ook (nog) niet echt ruimte om leuk kersterig te doen, dus ik doe niet mee.. Echt knap dat je zulke leuke dingen kunt haken!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik wil ook graag meedoen aan de strijd om je leuke kerst-give-aways!

  groetjes,
  Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Bij deze trek ik een lootje. Leuk initiatief! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een super leuke guve away, ik doe graag mee. Ik volg je al een tijd en ik zal een linkje op FB plaatsen, want inderdaad reclame is altijd leuk. Groetjes Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Op het nippertje wil ook nog een kansje wagen...wat zou het leuk zijn als aanwinst voor onze verhalenboom! Groetjes Evelyn

  BeantwoordenVerwijderen