15 november 2011

Dag 546: Reacties

Via dit blogje wil ik jullie bedanken voor alle reacties die ik altijd krijg op mijn blogjes.
Ik vind dat echt heel leuk, en word er helemaal vrolijk van. Iedere keer als ik een mailtje zie waarin een reactie staat, ben ik helemaal nieuwsgierig wat het zal zijn en word ik vrolijk omdat ik dan blijkbaar het blogje niet voor niks geschreven heb!
Dus lieve lezers, bedankt!


Wat ik wel jammer vind is dat ik geen goede manier weet om er een reactie op terug te geven. Soms zou ik dat wel willen, maar ik weet niet hoe. Als ik het onder mijn eigen blog doe, wordt het denk ik niet gelezen (weet ik uit eigen ervaring ;)), als ik het bij een blog van die persoon doe slaat het nergens op. Maar goed, nu weten jullie dus wel dat ik het lees en het waardeer, en als je iets vraagt vind ik wel een manier om een reactie te geven!

5 reacties:

 1. Wat leuk een bedankje , graag gedaan hoor. Je heb een leuk blog en ik volg je via twitter dus dan lees je ook nog andere dingen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat lief dat je de lezers bedankt! Dit is mijn eerste bezoekje hier, dus ik verdien het bedankje nog niet helemaal ;) ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou ja, bij wordpress (dus dat je je eigen domein hebt zeg maar) kun je een plugin downloaden en dan krijgen mensen een mailtje als je reageert. Maar bij blogspot kan dat geloof ik niet nee.

  Maar ik reageer graag hoor, je hebt een leuke blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk bedacht zo'n bedankje. En jouw blogs zijn het gewoon waard om op te reageren :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik lees graag je logs maar reageer niet zo vaak, ik zal wat vaker gaan reageren! Reacties zijn inderdaad altijd leuk om te krijgen :)

  BeantwoordenVerwijderen