20 september 2011

Dag 490: Miss SaigonVorige week maandag stond ik op, douchte ik mij, zette de computer aan, maakte ontbijt en ging dat vervolgens achter de computer op zitten eten. Eigenlijk een hele normale ochtend. In mijn mailbox stond nu voor de verandering een mail, van facebook. Na Young had me uitgenodigd voor een evenement. Eens zien, wat zou het dit keer zijn.
Ze vroeg mij, of ik misschien met korting naar de voorpremière van Miss Saigon zou willen, diezelfde maandag, of de dinsdag erna! Uh…JAAHAAA! 


Na Young is een oud klasgenootje en vriendinnetje van mij en speelt de hoofdrol, Kim, in Miss Saigon. Dus ik moet haar sowieso zien (vervelend ;))! Maar diezelfde maandag…pff dat is wel heel kortdag. Moet snel kaartjes reserveren. Ik appte vriendin S waarvan ik wist dat ze ook al wakker was, en die wilde maar wat graag mee. Nadat ik een patiënt had gezien, heb ik stiekem even gebeld om kaartjes te reserveren, voor ik met de arts de patiënt na ging bespreken. En gelukkig hadden ze nog wel 2 kaartjes voor ons, op rij 25.
Voor de zekerheid toch maar gevraagd of ik iets eerder naar huis mocht, dan kon ik tenminste rustig reizen, dat was geen probleem. Dus diezelfde maandag avond nog reisde ik met S. af naar Utrecht om naar het Beatrix Theater te gaan!

Ik kende eerlijk gezegd het verhaal niet. Ik wist dat het iets met de Vietnam oorlog te maken had en een soldaat die verliefd wordt op een Vietnamees meisje…maar verder geen idee.
Het verhaal bleek heel goed te zijn, en heel indrukwekkend! Met een heel verrassend eind. De hele musical was heel indrukwekkend, en echt heel goed! En Na Young…voor mij is zij natuurlijk de beste van allemaal ;)

Een paar dagen later dacht ik: ik ga eens opzoeken hoeveel korting we nou gehad hebben. Het bleek dat we 1e klas kaartjes hadden, en we hebben 40 euro korting pp gehad! Dat was nog eens leuk!

Ik ga zeker nog een keer, als m’n ouders terug zijn van vakantie.
En als jullie zin hebben in een leuke avond: het komende half jaar in het Beatrix theater in Utrecht: Miss Saigon!

5 reacties:

 1. Wat super zeg!!!!Ik wil ook nog , lijkt mij super!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je haar kent :) En ik ken deze musical niet zo goed, maar hij lijkt me wel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hou van musicals, dus misschien moet ik deze dan ook maar zien!! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @hansdezwans nee hij blijft in het Beatrix theater in Utrecht :)
  (ennuh jaa hij is heel leuk!)

  BeantwoordenVerwijderen