8 november 2011

Dag 539: Tas 2

Schreef ik vrijdag ochtend nog dat ik zo baalde. Dat het hengsel voor mijn zelf gehaakte tas er nog niet was en dat ik die waarschijnlijk pas nou het weekend zou gaan zien. Vrijdag middag kwam vriendje binnen met het hengsel in zijn handen! En aangezien hij nog wat in huis moest klussen met z'n vader (onze huisbaas) kon ik mooi de tas even af maken. En zie hier het resultaat:

 

De tas heeft dus een muffinstofje als voering! Super tof toch? Helaas ziet niemand anders dat, maar ik weet dat het er is. Het stofje heb ik besteld op TroisPetitsPois, hebben ze nog veel meer toffe stofjes! En een bloem op de voorkant, die is aan de hand van deze beschrijving gemaakt die ik vond op Freubelweb, maar dan met vilt. Het kan dus ook met papier, tof voor op een kado.
Ik ben heel blij met de tas en heb er op de KreaDoe best wat complimenten over gekregen. Hij draagt heel fijn en is niet te zwaar (wat veel mensen denken door het materiaal). En hij is heel simpel om te maken!


4 reacties:

 1. Wat een leuke en handige tas! Dat was leuk om te doen zeker. Hengsel is super .

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuk, die binnenkant ook, schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke tas, ook die binnenvoering zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke tas! En stiekem ben ik best jaloers dat je zulke dingen zelf kunt maken, ik heb er de handigheid, de tijd en het geduld niet voor.

  BeantwoordenVerwijderen