6 september 2011

Dag 476: Alphabet Soup

Op de blog van Emma kwam ik de alphabet soup tag tegen. Ik vond ‘m gelijk al heel leuk. En Lucky for me tagde zij niemand, maar mocht iedereen hem wel maken. Dus bij deze.


Age: 23 jaar
Best friend: Sanne.
Ik ken haar eigenlijk “pas” vanaf mijn 3e studiejaar (hm dat is nu toch al ongeveer 3 jaar geleden) maar we raken niet uitgepraat en kletsen elkaar de oren van het hoofd. En ja, ik mis haar als ze (weer eens) op vakantie is. Dan is het denk ik wel echt een best friend J
Chore you hate: Stofzuigen. Wat een rotwerk, en altijd als je net klaar bent valt er iets op de grond ofzo.  
Dreamhouse: Een groot, vrijstaand huis in het bos. Met ruimte voor een hobbykamer en een uitvindersruimte voor vriendlief. Met een grote tuin met grote bomen, gras en een schommel aan één van die bomen (en een tuinman erbij ;)). Oh en toch ook nog in de buurt van een stad.
Essential start of your day: Douchen en ontbijt, anders gaat het niet goed. Voel ik me de rest van de dag vies en val ik flauw nog voor ik op de fiets zit.
Favorite color: Fuchsia roze en paars
Gold or silver: Zilver 
Height: een reus, 190cm.
Instruments I play: Piano, alleen speel ik te weinig. 
Job Title (most recent): Student/co-assistant, en artsen willen me nog weleens als jonge dokter voorstellen. Ik heb geen betaald werk, mijn laatste betaalde werk was student-assistent bij de radiologie.
Kids: Zijn heel leuk! Maar heb ik nog niet. Hopelijk later, als ik groot ben. Nu wel trotse tante van twee kleine dames.
Life is incomplete without: liefde. Ja heel erg, maar ik geloof in All you need is love. Niet dat iedereen nou heel lief voor elkaar moet zijn (dat ben ik zelf ook niet altijd), maar als je van niemand liefde krijgt kun je niet gelukkig zijn denk ik. 
Music that you always listen to: Mijn playlist staat op shuffle, en omdat vriendlief betere boxen heeft is hij meestal in control of the Music. Ook luister ik niet altijd het zelfde. Het is voornamelijk Rock, Alternative rock en indie. Oh en Disney zo af en toe, als mijn computer aan staat.
Nickname: Epsiej op het web, daarbuiten ook weleens epsiej, maar thuis vaak Es, of bes. 
Overnight hospital stays: Nog nooit :O
Phobias or fears: Inbrekers, daar heb ik nachtmerries over waarna ik niet meer durf te slapen. En spinnen, al weet ik niet zo goed of dat aanstelleritis is of echt angst. (lees: ben ik net zo bang als ik alleen ben als dat ik ben als ik bij vriend of ouders ben) 
Quote from a movie: And than…you do this! *trekt shirt omhoog* (Ten Things I Hate about You)
Reason to smile: Zonnetje, sneeuw, onverwachte lieve dingen. 
Siblings: Zus van 31, broer van 29. 
Time you wake up: Op dit moment half 7. Bij een ander co-schap hopelijk/waarschijnlijk iets later.
Underwear: Hipsters in toffe kleurtjes J 
Very important date this year: 24/6 Bruiloft van broer
J 
Worst habit: Onzekerheid en zeuren. Ik kan soms heel erg klagen, als ik bij mensen ben die ik vertrouw. Meestal meen ik daar maar de helft van. En ik ben soms te onzeker om helemaal goed over te komen tijdens een co-schap.
X-ray’s you’ve had done: 2. Één als kind van mijn hand voor de botleeftijd. Zou ik net zo lang worden als de rest van mijn familie of niet? De uitslag: ik zou 1,78m worden, 12cm kleiner dan het eindresultaat. En van mijn kaak, die knakt. Niks ernstigs. Oh en nu ik er over nadenk: ik heb weleens mijn arm verrekt (op mijn 3e verjaardag geloof ik). Ik had een mitella, waarschijnlijk heb ik toen ook wel een X-ray gehad. En natuurlijk nog wat bij de tandarts, voor gaatjes enzo.
Yummy food you make: Worteltjestaart. Een taart die niet zo vanzelfsprekend is maar wel oh zo lekker. En iedereen is ook verbaasd dat worteltjestaart zó lekker is.
Zoo animal: Olifanten

Oh en voel je vooral vrij om 'm over te nemen.
(Ik weet niet waar die rare achtergrondkleur vandaan komt en ik krijg het ook niet weg :S)


plaatje is van hier

6 reacties:

 1. Ja, die scene is echt geweldig uit ten things I hate about you :P

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke tag :) En ik begrijp helemaal waarom je worteltjestaart lekker vindt hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk je antwoorden.. 10 things is een geweldige film <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heb je als co-assistent nog nooit in een ziekenhuis geslapen? Haha grappig detail :) Overigens zie ik nergens een rare achtergrondkleur? Of bedoel je om de tekst?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk zeg om eens te lezen, wie weet tag ik hem wel ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ja de kleur om de letters bedoel ik...best vreemd.

  En straks bij gynaecologie misschien mn eerste nachtdienst, wie weet m'n eerste nachtje in een ziekenhuis ;)

  BeantwoordenVerwijderen