6 juli 2012

Dag 781: Slaapschapen

Niet alleen het nieuwe nichtje kreeg een cadeautje, ook haar 2 grote zussen verdienden wel wat. Die hebben zo lang moeten wachten, dat is echt heel moeilijk als je nog geen 4 en nog geen 2 bent!
Dus voor hen haakte ik een slaapschaap uit Amigurumi & more. De bedoeling was eigenlijk dat ik één slaapschaap zou haken, maar hij was zo schattig dat ik niet kon kiezen voor wie die zou zijn. Dus besloot ik er nog een te haken. Het mooie was dat de baby nog even op zich liet wachten, dus dat ik ze zelfs allebei af heb gekregen voor ik op kraamvisite ging (Ik dacht dat de eerste niet eens optijd af zou zijn ;)).
Een slaapschaap is trouwens een zak voor je pyjama, de dames kregen er dus ook nog een pyjama bij!Ik heb er ook nog een voering in gemaakt zodat de zak niet kan gaan uitrekken. Met een Dora Stofje wat m'n moeder nog had liggen. Wat ging het naaien van die voering lekker snel zeg met de naaimachine! Heeft me echt weer een paar uur werk bespaard!De haartjes heb ik wat anders gedaan dan in het patroon, maar veel leuker, al zeg ik het zelf. Ik denk dat ik nog eens een tutorial ga maken over die manier van haren maken. Kan ook alle problemen met van dat fluffy garen oplossen namelijk!

7 reacties:

 1. Very cute!!


  Share please!
  http://crochetatbegonvilliev.blogspot.com/2012/06/add-your-link.html

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg leuk! Ik heb ook het boek en ik krijg zin om hem te maken nu.
  De haartjes zijn zeker leuker! De methode in het boek vind ik sowieso niet zo goed werken. Heb je het met de loop-stitch gemaakt?
  Gr, Jantine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jantine, ik heb het erop genaaid, geen loopstitch! Ik zal er binnenkort(over een weekje of 2?) een tutorial over maken! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah nou ik houd je blog in de gaten!;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi hoi,

  Ik ben erg benieuwd naar hoe je de haren hebt gedaan. Klopt het dat je de tutorial hiervan nog niet online hebt geze

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen