15 februari 2013

Dag 1041: Aziatisch

Vorige week week lagen er weer een hoop nieuwe recepten-kaartjes bij de Albert Heijn. Vriendlief en huisgenootje hebben ze bijna allemaal meegenomen om uit te proberen, en zo hebben zij 4 dagen iets nieuws gegeten. Ik at maar twee van die vier dagen thuis, dus kan nu maar over twee recepten mijn mening geven.
Ik hoorde dat de andere twee heel lekker waren, dus die volgen vast een andere keer!


Op woensdag aten wij Spicy Sesam Noedels.
Helaas bleek de rode peper die we nog hadden liggen, niet meer goed te zijn, dus onze noedels waren niet zo spicy. Maar dat deed niets af aan de smaak, echt heel lekker en zeker voor herhaling vatbaar.
Het is alleen best wel wat werk met veel benodigdheden.

Op donderdag was de Thaise Biefstuk Salade aan de beurt.
We hadden geen nieuwe rode peper gehaald, dus wederom was het niet zo pittig. En om wat kosten te besparen (er moeten best veel ingrediënten in) hadden we besloten geen vissaus te kopen. Je weet hoe dat gaat: je gebruikt nu 1 eetlepel, en vervolgens staat daar een bijna vol flesje over de houdbaarheidsdatum te gaan. Maar het gevolg was: de salade was behoorlijk smaakloos. De sojasaus maakte het nog een beetje zout, maar verder zat er vrij weinig smaak aan. Wie weet dat het met vissaus en rode peper beter te doen is, maar ik weet niet of we het nog eens zullen gaan maken.


De plaatjes komen van de Albert Heijn site.

0 reacties:

Een reactie posten