19 april 2012

Dag 703: Magneetjes

Op Twitter zag ik een berichtje langskomen van Nicollie, dat ze de verkeerde magneetjes had gekregen waarvoor ze veel douane geld had moeten betalen. Magneetjes, dacht ik, daar kan ik altijd wel wat mee!
Dus ik stuurde haar een bericht dat, als ze het niet terug mocht sturen en ze er echt niks mee kon, ik er wel raad mee wist, en ze dus wel over wou nemen.

Uiteindelijk is het met haar en de verkoopster helemaal goed gekomen, en heeft ze ook een leuk doel bedacht voor de "ongeschikte" magneetjes. Maar ze vond mijn berichtje zo lief, dat ze alsnog wel een paar magneetjes naar mij wou sturen (het waren er 200 dus opzich..;))!
En dat, vind ik dan weer heel lief!
Ze deed het 2e paasdag op de post, en de zaterdag erna kwam het EINDELIJK aan.
Ik was al heel blij geweest met alleen magneetjes, maar kijk wat een leuk pakketje ze er van heeft gemaakt!


Een lief kaartje voor mij, 3 visitekaartjes (altijd goed om jezelf te promoten :D) en 5 kleine Keep Calm and Carry Yarn kaartjes! Super leuk om ergens bij te doen, of gewoon op te hangen! En natuurlijk, 15 magneetjes! Ik heb er gelijk al een paar gebruikt, maar daarover later meer.
Nog maals: Super bedankt Nicollie!!

PS: ze heeft een hele leuke webshop, dus klik even op d'r naam!

1 reacties:

  1. Wat een leuke blog heb je geschreven, dankjewel! Lief van je! En ik ben blij dat je er blij mee bent. :) Je kunt nooit magneetjes genoeg hebben, haha...
    Ben benieuwd waarvoor je ze al hebt gebruikt!

    BeantwoordenVerwijderen