29 april 2012

Dag 713: Day Zero Project

Ik had mijn blog oorspronkelijk opgericht om een Day Zero Project te doen.

Op dat moment had ik blijkbaar veel tijd over, en ik haakte nog niet. Toen begon ik te haken en eigenlijk doe ik dat nu meestal en tja...die doelen he...die schieten er een beetje bij in.

Maar: het is al dag 713, wat betekend dat ik minder dan 300 dagen heb om de rest van mijn doelen te vervullen! Dus even een snelle update.

De doelen 7, 8 en 14 zijn gehaald.
De rest...nog niet!

Dat zijn er nog 48, een hele hoop dus! Maar de eerste 4 doelen zijn voor het einde (of eigenlijk doel 2 t/m 5) en ik geloof dat ik er wel aardig mee op weg ben. Verder zijn er wel goede voornemens.
Het maken van een ketting (doel 40) zit in de planning, zij het op een andere manier dan ik toen had bedacht (maar wel heel gaaf, als het lukt).
Nu ik onderzoek doe, kan ik ook weer meer sieraden dragen, dus doel 63 moet ik ook maar eens mee beginnen.
Als het straks hopelijk mooi weer is, kan ik ook weleens naar Rotterdam gaan fietsen (doel 13). Aangezien ik onderzoek doe heb ik daar ook iets meer de tijd voor.Overigens ben ik wel een keer van Delft naar Den haag gefietst, wat net zo'n stuk is, dus als ik dat nog een keer doe, mag ik die ook wel mee tellen.
Nagels lakken (doel 74) komt wel weer als het wat mooier weer is, en afspreken met Margriet en Raymon (doel 94) doe ik ook heel regelmatig!
En een paspop (doel 37)...ooit leek me het gaaf om die te maken, nu zie ik er het nut niet meer van in. Die gaat dus van het lijstje.
Ook heb ik weer geprobeerd om dagelijks een foto te maken (doel 43), maar het is me niet gelukt. Ik vergeet het gewoon. Ik kan het uitstellen tot oktober 2012, gok dat het me dan wel lukt, als ik in Amerika ben!
Het maandelijks een foto maken van mezelf is trouwens ook jammerlijk mislukt, ik ben niet zo goed in regelmatig fotograferen...(doel 42)

Oh en die gerechten (doel 18). Jammer dat ik dat niet beter bij gehouden heb. Ik denk namelijk dat ik er wel al 26 heb. Ik zou hier een heel verhaal er over kunnen schrijven, maar....dat komt dinsdag!

En nu ik de lijst weer eens door lees weet ik weer wat ik moet doen. Dus ik ga er maar weer actief mee aan de slag!


Plaatje van hier 

2 reacties:

  1. Ik vroeg me laatst al af wat eigenlijk de stand van zaken was ;) Maar het gaat nog best wel lekker als ik het zo lees! Succes!

    BeantwoordenVerwijderen