3 april 2012

Dag 687: Nog 181 nachtjes slapen

Maandag begin ik met mijn onderzoek. Dit duurt ongeveer tot half september. Ik wou eigenlijk gelijk doorgaan met mijn keuze co-schap, maar dit ging helaas niet omdat de afdeling al volgeboekt zat met co-assistenten. Dus ik kan daar pas 19 november beginnen, en zo valt er opeens een gat in mijn studieprogramma.
Stiekem vond ik dat helemaal niet erg, want het gaf de kans om op vakantie te gaan! En zelfs voor een wat langere tijd weg te gaan!
Vriendlief is eind van de zomer als het goed is afgestudeerd en moet in die periode dus een baan gaan zoeken, maar het geeft ons mooi de gelegenheid om op reis te gaan!
Amerika zat gelijk in m'n hoofd, maar we hebben er nog even goed over nagedacht.


Vorige week hebben we dan eindelijk geboekt, dus het is officieel:
Over 181 nachtjes slapen stappen wij op het vliegtuig naar New York! Om van daaruit naar Washington te gaan, naar LA te vliegen en uiteindelijk vanaf San Francisco weer terug naar Nederland te gaan.

Hoeveel tijd trek je daar dan voor uit? Nou een dikke maand, we vertrekken 1 oktober, en 2 november landen we weer op Nederlandse bodem (we gaan 1 november de lucht in).

Wel een raar idee dat ik in dat half jaar tijd ook nog m'n docteraal ga halen, terwijl ik daar nu nog niet aan begonnen ben maar dat komt allemaal goed!
Ik heb er echt super veel zin in en zit nu al helemaal te stuiteren!

plaatje van hier

3 reacties: