22 november 2011

Dag 553: Puzzelen

Vier weken vakantie. Dat is heel lang hoor. Helaas zijn ze nu voorbij, want vier weken is voor mij echt niet lang genoeg. Ik had een mega to do list die ik helemaal afgewerkt heb (op 2 dingen na maar die zijn in gang, dat is het regelen van m'n onderzoek en oudste co-schap) en ik heb nog meer dingen gedaan.
Zo ben ik naar Amsterdam gegaan met vriendje. Gewoon geshopt en ov-jaarkaart misbruikt. We waren opzoek naar Sinterklaas cadeaus en liepen de Blokker in. Wat zagen we op de kinderafdeling? Puzzels!
En nu denk je...puzzels zijn lame, voor oude mensen, van landschappen enzo. Maar als je goed leest, zie je dat er kinderafdeling staat. En daar hebben ze heus geen puzzels van landschappen, maar wel...van Disney! En niet een puzzel van alle prinsessen, of één disney figuur, nee, puzzels met (bijna) alle disneyfiguren er op!!! Echt hoe gaaf! En ze waren maar vijf euro, en wel 1000 stukjes!
Het is niet zo dat ik me zo verveelde in m'n vakantie dat ik maar ging puzzelen, maar damn, DISNEY EN MAAR VIJF EURO! Dus ik kocht er één. De tofste, een gallerie met schilderijen van "filmfoto's" en begon gelijk dezelfde avond nog met puzzelen. De volgende ochtend was hij af.


Maar als je goed leest, kun je er ook uit halen, dat er nog meer waren! Er waren er nog drie, die ook heel tof waren! Maar ja, in één keer 4 puzzels kopen...dat ging een beetje ver vond ik. Maar ik vond het heel leuk om te doen, werd er vrolijk van en heb de hele dag Disney liedjes lopen zingen. Het weekend er over gedacht...met m'n moeder gaan winkelen, en....ik ben gezwicht. Nee ik heb ze nu niet alle 4, maar wel 3.
En die twee andere heb ik vorige week nog gemaakt.Het is trouwens niet zo dat ik super goed ben in puzzelen ofzo, als een stukje overduidelijk maar op één manier kan, ga ik het nog proberen op een andere manier enzo. Maar ze zijn toch vrij goed te doen, omdat er heel veel verschillende dingen in zitten er op bijna ieder stukje wel een herkenbaar detail in zit.


En ja, die laatste staat op z'n kant, maar dat doet blogspot opeens :S
En nu ga ik verder Disney liedjes luisteren ^^

3 reacties:

  1. Haha Disney en puzzelen, een goede combi! Ik vind puzzelen ook altijd wel leuk hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind het coole puzzels hoor, ik wil ze zelf ook wel maken!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ooooh, Disney is zoooo leuk! En erg mooie puzzels ook!

    BeantwoordenVerwijderen