31 december 2012

Dag 995: Terugblik

Vandaag is het alweer de laatste dag van het jaar. Dit jaar is echt voorbij gevlogen, terwijl ik stiekem niet heel veel heb gedaan. Althans, dat zeg ik iedere keer, maar als ik wat langer nadenk is er eigenlijk heel veel gebeurd. Ook is over 6 dagen mijn Day Zero Project afgelopen. Daarom de hoogste tijd om eens een overzicht te geven van het afgelopen jaar, en om mijn leven te beschrijven zoals het er nu uit ziet (doel 48).

Het afgelopen jaar ben ik voor de 3e en 4e keer tante geworden van twee van de liefste meisjes van de wereld. Als je al iets langer leest dan vandaag, weet je dat ik een zeer trotse tante ben en dat mijn 4 nichtjes de liefste van de wereld zijn.
Mijn lieve vriendje is afgestudeerd en heeft zowaar een baan, na 24 uur werkloosheid! Hij begint half januari als PhD-student. En ook ikzelf ben inmiddels in het trotse bezit van mijn doctoraal! Dat betekend nog niet dat ik ben afgestudeerd, want ik moet nog 3 maanden co-schappen lopen. Nu ben ik nog enthousiast bezig op de kinderafdeling, maar over 2 weken begin ik op de spoed eisende hulp.
Om mijn doctoraal te behalen heb ik een half jaar onderzoek gedaan, naar angst voor de bevalling, en daar zelfs een praatje over gehouden op een symposium. Voelt best cool, en staat ook leuk op m'n CV natuurlijk.

En misschien wel het allerleukste van dit jaar is natuurlijk de Amerika-reis! Een maand lang rondreizen door de USA en zo veel mogelijk gezien. Als je wilt weten wat precies kun je hier, hier en hier wat foto's zien! Echt een reis om niet te vergeten. Ondertussen is vriendlief bezig met een fotoalbum. Echt leuk om alle foto's weer te zien, en hij is erg perfectionistisch, dus het wordt een super mooi album. Nu ik dit schrijf bedenk ik me dat ik jullie (of vooral Stylespy) nog een blog verschuldigd ben met tips voor de VS.

Londen 2009-2010
Eigenlijk is er best veel veranderd na 995 dagen. Zo ben ik begonnen met haken en nog veel meer creatieve dingen en besteed ik daar heel veel tijd aan. Zo heb ik dit jaar ruim 70 dingen gehaakt en het een en ander genaaid en met papier gemaakt. En ik haakte voor het goede doel. Ik haakte 55 hartjes voor Serious Request en in totaal hebben we 2140 euro opgehaald! Ik maakte wat dingen voor Post voor Kanjers. Niks zo leuk als iets voor een goed doel doen. En ik begon een webshopje! Ook ben ik veel enthousiaster met het kijken van films en series. Mijn vriend vindt dat ik echt iets mankeer dat ik sommige films niet heb gezien, dus hij is nog steeds bezig mij op te voeden op dat vlak. Dan kijken we rustig een hele serie van films. En door huisgenootjes en mijn beste vriendinnetje ben ik aangestoken met het kijken van series. Ik begon ooit met het kijken van Hannah Montana. Nu ben ik bijna bij met Greys Anatomy, kijk ik Glee, The Big Bang Theory en How I Met Your Mother. En ik ben alle seizoenen van Friends terug aan het kijken. Ook was ik begonnen met Desperate Housewives maar dat ging na 6 seizoenen wel vervelen.
En blogde ik vorig jaar nog zeer onregelmatig, nu verschijnt er om de dag een blogje. Iets waar ik best wel trots op ben. Daarmee is mijn bezoekersaantal ook enorm gestegen, wat ik misschien wel nog leuker vind!
Ondertussen ben ik ook verhuist naar Delft waar ik nu met vriendlief en twee huisgenootjes woon. Heel gezellig allemaal, maar het komende jaar gaan we toch wat met z'n tweeën zoeken. Dat heeft er ook mee te maken dat ik afstudeer over een paar maanden en we allebei betaald werk hebben.

Ook het komende jaar gaat als het goed is een hoop veranderingen brengen. Over 2 dagen ben ik 25 jaar. Over 3 maanden studeer ik af en ben ik dokter. Dat betekend dat ik dan ga werken. Misschien ergens op een spoed eisende hulp, of toch op een afdeling in het ziekenhuis. Ik weet het nog nog niet precies. Als ik ben afgestudeerd gaan we opzoek naar een huisje in het centrum van Delft, om met z'n tweetjes te wonen. Vriendlief is als het goed is dan al aan het werk. In Delft en die kan dan iedere dag fietsend naar zijn werk. Ik heb er zin in en ben benieuwd wat 2013 ons gaat brengen! Ik wens jullie vanavond allemaal een fijne jaarwisseling en een geweldig 2013!

2 reacties:

  1. Nog grote veranderingen op komst dus! Een fijn oud op nieuw gewenst en ik wens je een superleuk en creatief 2013!
    Veel liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jaa, die reis door de USA is echt een 2012 topper! En wat leuk dat je tante bent geworden. Ik wens je veel goeds voor 2013!

    BeantwoordenVerwijderen