24 oktober 2012

Dag 927: Handpoppen Give Away!

Nadat ik de Matroeskja pop voor m'n ena jongste nichtje heb gemaakt, wou ik voor haar grote zussen ook nog wel iets maken.
Ik besloot te kijken op de Pinterest van m'n zus, en zag daar deze handpoppen. Ze leken me perfect en niet al te veel werk. Ik koos er 6 uit, 3 voor de oudste en 3 voor de middelste. Maar het bleek dat ik niet alle kleuren had voor 6 handpoppen, dus er viel er al één af. Toen ik er mee bezig was, bleek het toch wel veel werk te zijn, en iets zei me dat een meisje van twee jaar nog niet zo veel heeft aan een handpop. En vijf handpoppen voor één meisje vond ik eigenlijk ook wel weer wat veel.
Dus na drie vond ik het wel mooi geweest en maakte voor de middelste iets anders, waarover vrijdag een blogje komt. Uiteindelijk werden het het varken, de kip en de kat.

After I made the Matryoshka doll for my second youngest niece, I wanted to make a little present for her big sisters.
I decided to take a look at the Pinterest from my sister, and I saw these amazing hand puppets. I thought they were perfect, and not to much work. I choose six animals, three for the eldest and 3 for the one in between. But it seemed that I didn't had all the right colors for six puppets, so one was down. When I was making them, it turned out that it did take some effort to make them. And a little voice in me said that two-year old girls are a little to young for puppets. And five puppets for one girl, was a little to much. So when I've made three, I decided to make something else for the two-year old, which I will show at Friday. I made the pig, the chicken and the cat.Maar voor de andere twee, de hond en de koe, had ik het handdeel al geknipt en wat stukjes voor het lijf. Daarom heb ik besloten er een give-away van te maken! 

I already cut the body of the dog and the cow, so I decided to make a give-away from it. Unfortunately the give-away is only for Dutch people (because of the shipping-costs), so the next part is only in Dutch (sorry). But you can make the puppets yourself, you can find the pattern here!

Ik geef weg: Twee DIY pakketjes, de één voor een handpop van een koe, de ander voor een handpop van een hond. In het pakketje zitten alle stukjes vilt voor geknipt, je hoeft het dus alleen nog aan elkaar te naaien! Er zit geen naaigaren bij.
De koe is wit met zwart, de hond zwart met wit.
Wat moet je doen?
Je kunt punten verdienen. Ten eerste moet je een reactie achter laten op m'n blog, dat is 1 punt, dat moet anders weet ik niet dat je mee doet. Het tweede punt kun je verdienen door een Tweet de wereld in te sturen over deze give-away (en daar een linkje van in je reactie te plaatsen). De derde punt krijg je door deze give-away op je blog te vermelden (en daar dan ook een linkje van te plaatsen in je reactie). Hoe meer punten, hoe meer kans je maakt. Als je drie punten hebt, kom je drie keer in de grabbelton.

Wanneer weet je of je gewonnen hebt?
Ik maak de uitslag bekend op zaterdag 17 november, de dag dat Sinterklaas in Nederland komt. Een Sinterklaas cadeautje dus!
Als je hier nou niet op kunt wachten, of de andere beestjes veel leuker vind, of ook wilt hebben, kun je die natuurlijk maken met de patroontjes die hier staan.

Oh nog één voorwaarde om mee te doen: je moet in Nederland wonen (sorry, niet-Nederlanders).

9 reacties:

 1. Wat een schatjes heb je gemaakt!!Vooral de poes vind ik er erg schattig uitzien heel gaaf!!

  Ik doe graag mee met je give away, het hondje lijkt me zo schattig!

  Ik heb je getweet!
  https://twitter.com/dunjatamara25/status/261029133411311617

  G+1 gedaan https://plus.google.com/113364614767517754259/posts

  Maar nog niet geblogd, Ik doe mee aan een woordeloze woensdag dus ik typ vandaag geen blog ;-)

  Groetjes
  Tamara
  http://at-thekitchen.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik krijg 2 punten ! Dus 2 keer kans om dat leuk kindje dat ik ken gelukkig te maken ! linkje komt in mijn give awaylijst ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik doe ook mee, link op mijn twitter : Bianca H‏@truusdemuus

  Leuke give- away op het blog van Esther http://www.esthers101.blogspot.nl/2012/10/dag-927-handpoppen-give-away.html …

  En ik zal een berichtje op mijn blog posten.

  Groetjes Bianca

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ga ook voor een kansje hoor! Groetjes Vivian

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zal je volgen, want zag hier veel leuke berichten op je blog!
  Ik zet ook een linkje op mijn blog, tabblad give away's http://lekkerbekkenmaar.blogspot.be/p/give-aways.html
  en hier ook eentje http://ikblogjijblogt.blogspot.be/2012/11/esthers-101-dag-927-handpoppen-give-away.html

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb geen blog, en ik tweet niet, maar waag toch een kansje, want ik vind dit een heel leuke give-away!
  Groetjes van Corien.

  BeantwoordenVerwijderen