2 oktober 2012

Dag 905: Wikkel-armbanden

Ik wou voor Post voor Kanjers ook wat maken voor de grotere kids. Armbandjes ofzo. Ik bedacht me dat dat wel leuk zou zijn met restjes zpagetti die ik had liggen.
Bij de Xenos kocht ik klemmetjes om het vast te maken en slotjes en ik ging aan de slag. Het ging super snel, en het resultaat was heel leuk. Dus ik besloot om er twee van iedere kleur te maken, één voor Post voor Kanjers en één voor Handmade by Epsiej (en één voor mezelf, want die was te grof voor de kids van Post voor Kanjers, en niet mooi genoeg voor de shop). Uiteindelijk heb ik er 12 gemaakt, toen waren de slotjes en klemmetjes op. Maar er komen vast nog wel meer kleuren bij!

I wanted to make something for the older kids from Post voor Kanjers. Bracelets ore something like that. I thought it would be fun to make it with the Zpagetti leftovers I had.
At the Xenos I bought clips and clasps. It went really fast, and I love the end product. So I decided to make two of every colour: one for Post voor Kanjers and one for Handmade by Epsiej (and one for me, because I didn't like it enough to sell it). Eventually I've made 12, than I ran out of clips and clasps. But probably I will make more in different colours.Als je ze nou leuk vind: hier kun je ze bestellen (en daar staan ook foto's hoe ze om je arm zitten)!

If you like them: you can buy them here (there is a picture shown around an arm)!

0 reacties:

Een reactie posten