30 januari 2013

Dag 1025: Mede mogelijk gemaakt door...

Een tijdje geleden, rond de kerst geloof ik, was ik met vriendin S. sushi aan het eten. Het was een week waarin ik veel te veel afspraken had, en letterlijk iedere dag maar 10 minuten thuis had om uit te puffen (buiten de uurtjes dat ik sliep). Ook de week en het weekend ervoor was ik erg druk geweest, en ik had geen tijd gehad om blogjes te maken.
Zo kwam het dat ik, toen wij aan het sesam-ijs (of vul hier een willekeurige andere vieze smaak in) zaten, aan S. vroeg of ze nog een leuk blogonderwerp wist. Iets wat ik die avond in 5 minuten in elkaar kon rammelen.
Vriendin S. bleek vol goede ideeën te zitten. Er kwam een servet vol  met ideeën voor blogjes en al invulling daarvan. Ik heb alles braaf opgeschreven en mee naar huis genomen, en meerdere ideeën zijn al verwezenlijkt tot blog!

Maar afgelopen weekend zat ik weer zonder inspiratie. Ik maak te weinig om te kunnen showen, ik beleef te weinig avonturen die ik jullie kan vertellen, ik heb te weinig tijd om uren na te denken over een verhaal. Er stonden nog wel een paar puntjes op het lijstje, maar daar kon ik geen heel verhaal omheen breien. Dus wederom vroeg ik vriendin S., die ik vorige keer zachthandig afgekapt had, of ze nog wat ideeën kon spuien. En wederom zat zij vol ideeën. Ze was zelfs zo enthousiast, dat ze voor zichzelf als doel stelde een lijst met 100 ideeën samen te stellen. Die ze vervolgens aan mij gestuurd heeft.

Jullie snappen dat ik zo blij als een kind ben. Ik kan voorlopig weer vooruit, en er is een nieuwe categorie bijgekomen: Mede mogelijk gemaakt door...!

En vriendin S. snapt natuurlijk zelf dat zij de held van de dag, of misschien zelfs wel van het jaar is!

2 reacties:

  1. Da's een leuk idee! Ik zit voorlopig nog niet zonder inspiratie, maar ik zal eens om mij heen kijken wie ik zou kunnen vragen voor het geval dat! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ze zou beter zelf met een blog beginnend an !

    BeantwoordenVerwijderen