22 september 2012

Dag 895: Lezen

Tell us about the last book you read

Het laatste boek dat ik heb gelezen is "De ooggetuige" van Simone van der Vlugt. Dit was een gratis boek wat ik kreeg bij het kopen van een ander boek (weet niet meer welke), omdat het de "Maand van het spannende boek" was. Een boek over een slechtziend meisje dat bij een overval was. De overvallers dachten dat ze blind was, maar dat bleek dus niet zo te zijn. Hierna wordt ze lastig gevallen door die mannen.
Een heel dun, maar heel spannend boekje en ik had het in één dag uit (dat is voor mij echt een wonder).

The last book I've read is "The eyewitness" from Simone van der Vlugt. It was a free book, a present which you get by buying other books, because of the "Month of the thrilling book". The story is about a visual impaired girl who was a whitness at a raid. The robbers thought she was blind, but that was apparently not the case. After this, the robbers harassed here. It was a very thin, but thrilling boek and I've finished it in one day (which is really fast for me).

De laatste tijd lees ik weer veel, omdat m'n scriptie af is en ik alleen nog aan presentaties hoef te werken en dat kost niet heel veel tijd. Dus ik blijf 's ochtends minstens een half uur in bed liggen om te lezen. Dus ik heb de laatste maand denk ik meer gelezen dan het afgelopen half jaar. Het is echt heerlijk om wakker te worden en niet gelijk uit je bed te springen.

Because I've finished my thesis, and I only have to make presentations, I have lots of time to read. In the morning I stay in bed for half an hour to read, so the last month I've read more than in the past six months. I love waking up slowly. 

Het laatste dikke boek dat ik las was "Het stille meisje" van Tess Gerritsen. Ik gaf het cadeau aan mijn zwager, en het is gesigneerd door de schrijfster. Ik heb het nu dus weer van hem geleend. Een super spannend boek, maar veels te ingewikkeld om hier uit te leggen. Ik geloof dat ik hier ook maar één of twee weken over gedaan heb.

The last real book I've read was "The silent girl" from Tess Gerritsen. It was a birthday present for my borther in law and signed by the author. It was a super exciting book, but way to complicated to explain here. I think I finishied it in two weeks.

0 reacties:

Een reactie posten