4 september 2012

Dag 841: Haakmiddag

Een tijd geleden postte Nicole op haar blog over een haakmiddag. Een middag met een aantal haaksters, in een eetgelegenheid in Waalwijk. Leek me super leuk, alleen wel ver reizen....maar ach, dat had ik er wel voor over. Al snel kwam er een oproepje, of er (web)shops waren die goodies wouden sturen voor een goodiebag. Omdat ik het zo'n leuk idee vond ben ik hard aan de slag gegaan, en heb ik voor iedereen een lavendel hartje gemaakt. 20 stuks, en bij die laatste was ik wel echt echt blij dat ik er mee klaar was! Maar met visitekaartje natuurlijk, van m'n Dawanda shop.Er kwamen allemaal leuke mailtjes, dat er eigenaressen van webshops zouden komen met leuke acties. En steeds meer berichtjes op twitter van goodies die bij Nicole waren aangekomen. Ik had er helemaal zin in!
Ik plaatste twee bestellingen, één bij Haakidee en één bij Liques handmade, en had een vermoeden dat ik met een paar goed gevulde tassen thuis zou komen! En vrijdag avond kreeg ik nog een berichtje via twitter, dat iemand wel één van mijn portemonneetjes wou kopen! Dus die nam ik ook mee.


Zaterdag was het eindelijk zo ver. Na wat heen en weer gemail, kon ik een lift krijgen naar Waalwijk, wat me zo'n 1,5 uur scheelde per reis. Het restaurant was heel makkelijk te vinden, en we waren de 2e (en veel te vroeg op plaats van bestemming).
Toen kwam Nicole, met allemaal van deze tasjes binnen lopen


Toen iedereen er was werden ze uitgedeeld, en druk bekeken. Wat zaten er super veel leuke kleine dingetjes in! En wat een hoop shops hebben er aan meegewerkt! Kleine haakpatroontjes, zeepjes, stickers, gehaakte dingetjes, lavendel, kaartjes, oorbelletjes, echt vanalles wat.


Helaas bleek Lique ziek te zijn, dus mijn mooie bestelling wolletjes laat nog even op zich wachten. Maar Annemarie van Haakidee was er wel, met mijn bestelling en een grote tas wolletjes. Ik had een boekje besteld, waar dan ook nog een gratis haakpatroon bij zat, en rammeldingen om in knuffels te doen. Ook had ik nog wat super schattige bloemenknoopjes besteld die ik echt niet kon weerstaan. En als extraatje kreeg ik een zakje met spul om poppetjes te verzwaren.


Die enorme tas met wolletjes was wel heel erg aantrekkelijk, en ook had Annemarie nog wat ergonomische haaknaalden bij zich. Ik help iemand met iets haken, en we hebben afgesproken om dat met naald 2,5 te doen, maar die moest ik eerst dus nog kopen. Kwam dat mooi uit! En nog wat aanvulling van mijn katoen (alsof ik nog niet genoeg heb).Tijdens de lunch bleek dat Eline, van Eline's huis, ook nog voor iedereen een cadeautje bij zich had: een stoffensample. Super leuk, in vrolijke kleurtjes. Ik ben gek op stofjes en heb aan kleine stukjes vaak al genoeg, dus kan mooi bij de verzameling.Ook was er nog een swap. Iedereen had een sleutelhanger gemaakt en een klein haakcadeautje. Ik zag enorme pakken tevoorschijn komen, dus ik voelde me een beetje schuldig over mijn kleine pakje (het paste in een envelop), maar een pakje wordt natuurlijk al snel groot als je er een bolletje wol bij doet. Ik kreeg van Vivian een gaaf hart en een bolletje speciale wol om een shawl mee te breien of haken. Super leuk!


Ik ben vergeten mijn swapje op de foto te zetten, maar het was een uilen sleutelhanger en een haaknaald met aan twee kanten een haakje, de ene kant 4mm de andere kant 4,5mm. Van heel mooi gekleurd hout. Mijn pakje ging naar Annemarie, ze was er erg blij mee!Verder had iedereen nog een haakwerk bij zich, maar van haken is eigenlijk niet heel veel terecht gekomen. We hebben vooral elkaars mooie creaties bewonderd en heel veel gekletst. Het was super gezellig!
Nicole, super bedankt voor deze leuke middag! En iedereen die iets in de goodiebag heeft gedaan (Eline's huis, Artasja, 12wear, Greco, Haakidee, Spullen van Blom, Sfeerzeepjes, Suus Creatief, Borduuratelier Zaturn, Nicx, Klazien's Kreatie, Jeetje, By Marjon, Be Flowerd, Lique's Handmade, Stip en Bloem, Versierseltjes, Ineke's Schatkamertje, Britta's Sieraden, Stoffies, Made by Mriek, Wollyhood): ook hartelijk bedankt!

Toen ik thuis kwam, lag er nog een verrassing op me te wachten. Angel had bij een give-away een set vintage postkaarten gewonnen. Ik zag op de foto één kaart met een Volkswagen busje. Geweldig! Die wou ik echt hebben. Angel zei op twitter dat ze gelijk aan mij dacht bij die kaart en ze wilde hem wel opsturen. Super lief. Toen ik thuis kwam lag er een envelop met daarin twee kaarten, één beschreven (die ook HEEL leuk is) en de Volkswagen kaart. Super gaaf en ze gaan een heel mooi plekje krijgen!1 reacties: