22 januari 2012

Dag 615: Druk!

Sorry lieve lezers, opeens was het alweer 1,5 week verder! Dat was niet de bedoeling.
Maar ben die 1,5 week best wel een beetje druk bezig geweest. Niet met studeren (ja ook wel), maar met freubelen. Opeens had ik een aardige to-do list van dingen die ik wil maken en waar ik opdrachten voor heb gekregen!
Zo maak ik 2 tassen voor Knottenwol, heeft m'n zus me gevraagd om 2 knuffels te maken voor een collega en ik doe weer mee met 12m/12p. Dat deed ik vorig jaar ook, maar halverwege haakte ik (net als de rest) een beetje af. Het leek me een mooi doel om het dit jaar wel vol te houden.
Ik heb nog weinig resultaten te showen, maar m'n 12m/12p projectje is wel af.
Het thema van de maand was Rood en ik wou nog een klein toilettasje hebben, voor m'n haakspulletjes. Ik had nog een mooi stukje rode stof liggen en ben dus aan de slag gegaan. Helemaal met de hand, want geen naaimachine (geen ruimte voor, dan moet ik 'm iedere keer ergens ver weg stoppen en dat nodigt niet echt uit om 'm te pakken).


Ik heb dit patroon gebruikt, gevonden op Freubelweb, simpelweg omdat ik een rits had in die maat, en niet in de maat van de andere patronen die ik leuk vond. Ik wist niet zeker of dat rimpelen zou lukken met de hand, maar dat ging verbazingwekkend makkelijk. Alleen de rits had wel iets netter gekund, maar ik vind het al heel wat dat het me helemaal is gelukt om alle naden naar binnen te laten gaan (en je dus geen lelijke randjes en stiksels ziet).
Al met al ben ik er dus best wel trots op!

1 reacties:

  1. Nou, ik vind het hartstikke netjes hoor! En hij is echt heel schattig :) Knap dat je dat allemaal met de hand kan!

    BeantwoordenVerwijderen