8 januari 2012

Dag 601: Happy Birthday To Me


Afgelopen maandag, 2 januari om precies te zijn, was mijn verjaardag. Dat is één van de vervelendste dagen om jarig te zijn, aangezien iedereen de feestdagen wel een beetje zat is en net gestart is met afvallen enzo. Het voordeel is wel dat ik tot nu toe altijd vakantie heb gehad op m'n verjaardag! Maar goed daar ging het niet over, mijn verjaardag. Ik werd 24 en ben gruwelijk verwend.
Maandag zelf was een heerlijk rustige dag, nog uitbrakkend van oud en nieuw kwam ik pas rond het middaguur uit bed. Ik moest nog van Utrecht naar Delft reizen (wat niet echt heel leuk is) en de rest van de dag heb ik gewoon een beetje in huis getut (nadat ik een taart had gebakken natuurlijk), 's avonds kamen m'n vader en m'n "schoonouders" nog langs (m'n moeder was ziek) waarvan ik mooie cadeaus heb gehad: Lekkere badspullen, vormpjes zodat ik koekjes kan bakken en Triviant. Een nieuwe editie, waarbij je moet wedden of iemand het antwoord goed gaat hebben. Het is heel leuk en gaat veel sneller dan de oude versie. Ik heb het deze week dan ook al een aantal keer gespeeld...maar jammer genoeg nog niet één keer gewonnen!
Vrijdag was m'n moeder jarig, waar ik natuurlijk naar toe ging en waar nog meer familie was. Ook toen heb ik nog hele mooie cadeaus gehad, dus stiekem was het ook een beetje mijn verjaardag.
En tot slot (waarom ik dit schrijf) gaf ik gister nog een feestje voor m'n studievriendinnen. Ze kwamen eten maar ik wist niet zo goed wat ik moest maken. Toen bedacht ik me dat ik nog als doel had om een tapasparty te organiseren (doel 80) en dit leek me daar wel een mooie gelegenheid voor! Na het boek 500 Hapjes door te nemen had ik 9 mooie recepten gevonden en heb ik bijna de hele dag in de keuken gestaan.
Maar het was de moeite waard, want het was smullen! (vond ik tenminste). Helaas ben ik weer eens vergeten foto's te maken, dus ik heb geen bewijs.
Verder ben ik ook door deze vriendinnen enorm verwend met mooie cadeaus en wordt m'n verjaardag nog afgesloten met een High Tea!

2 reacties:

  1. Waarom lees ik dit nou een dag te laat :( Maar in ieder geval, nog gefeliciteerd!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo te zien een lekker drukke verjaardag! Nog gefeliciteerd!

    BeantwoordenVerwijderen