31 juli 2011

Dag 477: Tien mensen die ik wel eens een dagje zou willen zijnIk denk dat iedereen zich weleens inbeeld, hoe het zou zijn als je een beroemd persoon was, of een zwerver. Nu dus de schone taak om daar een lijstje van te maken.

De Koningin
Iemand die niet voor haar functie gekozen heeft, maar ermee geboren is. Hoe zou het nou zijn, de hele dag zwaaien, lintjes door knippen, vergaderen en belangrijke beslissingen nemen? Iedere ochtend door een kapper volgespoten worden met haarlak? Ik ben wel nieuwsgierig! Eén ding weet ik wel: Maxima gaat in ieder geval wel eens naar de Hema, de koningin ook?

Een zwerver
Ik vraag me af hoe het is, om een hele dag op straat te moeten lopen en iedereen die op je spuugt enzo. En vooral: hoe is het zo gekomen?

Justin Bieber
Of een ander tieneridool. Al die gillende wijven (sorry voor de woordkeuze) achter je aan, overal op de foto, nooit in je oude kloffie over straat kunnen….

Paris Hilton
De hele dag niets anders doen dan je vaders geld uit geven! Zo erg kan dat toch niet zijn?

Minister president
En dan allemaal hele goede dingen doorvoeren! Of ervaren waarom dat dus niet kan (want anders hadden ze het natuurlijk allang gedaan).

Zo’n jongen die vecht en naar meisjes fluit
Wat gaat er nou door zijn hoofd op dat moment?

Politieagent
Wat denken ze als ze bon nummer 500 uitdelen voor fietsen zonder licht, aan iemand die de verkeerde (Hema) fietslampjes heeft? Vinden ze dat nou leuk, genieten ze daar nou van, of weten ze zelf ook wel dat het behoorlijk zielig is wat ze aan het doen zijn?

Chantal Janzen
Om op een groot podium te staan voor een volle zaal, te dansen en te zingen, geweldig!

René
Hoe ziet hij mij? En zichzelf, en waarom kost het hem zoveel moeite om vakantie te vieren? Wat gaat er in zijn hoofd om?

Medisch specialist
Wordt het leven rustiger na je assistent-schap? En misschien helpt het me keuzes maken!

1 reacties: