26 juli 2011

Dag 472: Under Construction

Zoals je wel kunt zien is m'n blog aan wat verbouwingen onderhevig.
Waarom? omdat ik, aangestoken door andere blogs, meer ideeën krijg om over te bloggen. En ik was stiekem nooit echt tevreden over het uiterlijk. Dus: voor ik andere blogs (hersenspinsels) hier kan plaatsen moet het er wel mooi uitzien. Hier ben ik gister avond heel lang mee bezig geweest (verbouwen), maar toen, poef, was alles opeens weg. Heel irritant en frustrerend. Wat ook frustrerend is, is dat zo'n programma nooit helemaal wil doen wat ik graag wil. En ik ben ook niet zo goed met kleuren. Hulp troepen worden dus ingeschakeld. En daarna vaker blogjes dus.
(Overigens zou een andere titel ook leuk zijn, maar weet niets beters en tja, naamsbekendheid enzo *kuch*)

Ik kan nu nog wel wat updates geven over dayzero:
Op dit moment loop ik m'n co-schap psychiatrie in het ErasmusMC. Iedere dag heen en weer reizen naar Rotterdam dus. En een aantal weken geleden (om precies te zijn, 2) scheen de zon nog. Meer bewegen zou ook goed voor me zijn, en 1+1+1 = 3, dus zo ging ik fietsen naar Rotterdam.
Diezelfde week ging ik bij mn ouders langs, het was even droog en, tja, bewegen kan geen kwaad, dus ben ik weer gaan fietsen. Dat  is ongeveer dezelfde afstand als Delft-Rotterdam. En daarmee haal ik dus gewoon 2 punten voor doel 13!


Diezelfde week was Harry Potter and The Deathly Hallows deel twee uitgekomen. Een goede reden dus om alle films terug te zien, en uiteraard naar de bioscoop te gaan. En laten mijn vriendinnen nou wel in zijn voor een Harry Potter marathon! We hebben ze niet allemaal gekeken, gewoon vanwege tijd en energie gebrek, maar wel deel 5, 6 en 7.1 en in de bioscoop 7.2. En daarmee heb ik doel 78 gehaald!

Al m'n leesvoer was op, en met de gedachte "Ik moet nog een boek kopen (doel 49)" ben ik naar de Bruna  gegaan en heb daar het nieuwste boek van Nicci French gekocht. Geen flutboek zou ik willen stellen, wel spannend! Ben nog niet zo ver, maar het is wel boeiend!

Zo dat was het wel weer, volgende week hoor ik hoeveel ik ben afgevallen!

1 reacties: