10 april 2011

Dag 366: Hoera 1 jaar!

Oef ik heb wel heel lang niks van me laten horen hier. Maar ik ben het heus niet vergeten hoor, heb alleen niet zo veel doelen gehaald, wegens tijdgebrek/energie enzo.

Maar vandaag is natuurlijk een speciale dag, want nu ben ik precies 1 jaar geleden met m'n doelen begonnen! Dus een blogje is wel gepast.

Eerst maar eens de doelen die ik gehaald heb de afgelopen tijd, even het lijstje doornemen:


Doel 7: goed je co-schappen doorlopen.
Die co-schappen zijn dus de voornaamste reden dat ik niet zo veel aan m'n doelen heb gedaan en hier niet zo veel heb geschreven. Maak hele lange dagen en het weekend heb ik dan wel andere, leuke dingen te doen ;)
Maar ik heb dus wel een co-schap afgerond met een 7, namelijk interne geneeskunde! :) Gewoon goed dus :) maar in the pocket ^^ Nu hard bezig met chirurgie, hoef ik nog maar 4 weken te doen! En dan heb ik twee weken vrij!!!

Doel 10: val 15 kilo af.
Tja, met dat doel gaat het niet zo goed. Die 5 kilo die er af waren zitten er alweer een tijdje aan :P Maar ik heb besloten om naar een diëtiste te gaan, en daar had ik afgelopen vrijdag een kennismakingsgesprek. Eigenlijk is het geen diëtiste, maar een gewichtsconsulent, die dus advies geeft over gezonde voeding etc. Geen crash-dieet dus. 20 april heb ik het volgende consult, een voedingsanalyse en advies enzo. Ben benieuwd, en hopelijk gaat het dan wel goed!
Overigens vond zij 8 kilo afvallen wel voldoende :P ik niet, maar het is een leuk begin natuurlijk.

Doel 18: probeer 26 nieuwe gerechten.
Om de één of andere reden probeer ik dus haast nooit iets nieuws en eet ik bijna iedere week hetzelfde. Lekker makkelijk. Maar afgelopen week heb ik wel wat nieuws geprobeerd, omdat ik de rest een beetje zat was. Macaroni met ham en kaas, een recept van m'n moeder. Heel simpel: kook macaroni, gooi er kaas in en hamblokjes en laat die kaas even smelten.
Ik weet gelijk weer waarom ik macaroni vroeger niet lekker vond: deze versie vind ik gewoon niet lekker. Volgende keer maar weer gewoon m'n vertrouwde pasta-recepten :)

Doel 38: maak 3 kledingstukken na de naaicursus.
Eigenlijk dacht ik dat er stond dat het 3 naaisels moeten zijn. En dat vind ik eigenlijk ook :P En daarom heb ik dit doel nu gehaald! Ik doe mee aan 12m/12p en voor de maand maart moesten we iets gerecycled maken. Daarvoor heb ik een pinguin van oude shirtjes gemaakt en een hamster van een eenzame sok! Genaaid dus!


 Doel 81: Organiseer een cocktail party.
M'n verjaardagsfeestje in januari heb ik een cocktailparty van gemaakt. Met een klein groepje en een paar cocktails, maar het blijft een cocktail party! Dus dat doel heb ik gehaald! :D En het is zeker voor herhaling vatbaar ;)

Doel 85: hersorteer je Hyves foto's.
Dit doel komt te vervallen, of ik kan gewoon zeggen dat ik het gehaald heb. Ik heb namelijk m'n hyves verwijderd :P Scheelt weer ;)

En dan nu de stand van zaken na een jaar Day Zero:
Ik heb nu 32 doelen gehaald! Van de 100, dus dat is bijna 1/3 in ongeveer 1/3 van de tijd.
Ook heb ik 3 doelen niet gehaald. En dat maakt dus dat ik nog 1,75 jaar tijd heb voor 65 doelen.
Maar van die 65 doelen ben ik er met 21 bezig! Behoorlijk wat ook.
Ik denk dat het wel goed komt. Al zijn er wel een paar waar ik het nut niet zo van in zie en die ik dus misschien ook verander.

0 reacties:

Een reactie posten