31 december 2010

Dag 267: Dankzij de feestdagen wat doelen gehaald

Op het randje van 2010 nog even een verhaaltje.
Vanwege de feestdagen heb ik weer wat doelen gehaald.

Zo ben ik naar een kerstmarkt geweest in Brussel en daar heb ik een Brusselse wafel op (Luikse wafel in Luik was doel 24, maar Luik schijnt niet echt leuk te zijn dus dit telt ook vind ik). Hij smaakte errug goed!

En voor de kerst moest ik natuurlijk een leuk jurkje hebben. Nu had ik al tijden stof liggen, voor de zelf ontworpen jurk tijdens de naaicursus, maar dat ging niks meer worden. In de zomer had ik al bij Margriet een patroon uitgezocht voor een andere jurk. Dat patroon heeft dus ook maanden gelegen, maar mijn doel was om 'm voor de kerst te maken. Dus zo gezegd zo gedaan: 1 weekje van te voren met m'n moeder eraan gaan zitten en hij is afgekomen en helemaal geweldig!
Zo heb ik nu 1 naaisel voor doel 38.

René en ik hadden voorgesteld om 1e kerstdag het kerstdiner bij zijn ouders te verzorgen. En op die manier heb ik weer twee nieuwe gerechten uitgeprobeerd voor doel 18. We hadden als hoofdgerecht biefstuk met pittige tomatensalsa en als bijgerecht Mexicaanse salade (recepten staan op ah.nl). Die Mexicaanse salade moet eigenlijk koud, maar we hadden het in de oven gedaan 20 minuten, en geen nacho's erbij (want we hadden al aardappels). Allebei was het zeer geslaagd!!! En het hele kerstdiner was ook geslaagd.

Ook heb ik, dankzij de vakantie, een boek uitgelezen voor doel 52. Het was The Host, aanbevolen door Sanne. Maar omdat het in het Engels was, kwam ik er maar niet doorheen. Viel telkens na 1 bladzijde al in slaap. Maar in de vakantie was ik een stuk uitgeruster dus kon ik achter elkaar door lezen :D En uiteindelijk was het dus een heel leuk boek! :D

Nou dat was het dan voor dit jaar!
Iedereen een hele fijne jaarwisseling en een gelukkig 2011!! Doe voorzichtig met vuurwerk, eet je misselijk aan de oliebollen, en maak volgend jaar al je goede voornemens waar!

1 reacties:

  1. Echt een leuk jurkje! Krijg helemaal zin om ook weer iets te maken :). Was m'n bladwijzers en dus je blog kwijtgeraakt, maar door reactie op mijn blog je toch weer gevonden. Je staat er weer tussen!

    BeantwoordenVerwijderen