30 juni 2012

Dag 775: Pets

Nee, dit blogje gaat niet over slaan, het gaat over de volgende vraag:


Talk about your pets or pets you would like to have?
Helaas heb ik op dit moment geen huisdieren. Wel heb ik een paar dwerghamsters gehad en 2 konijntjes.
Allemaal heb ik ze een beetje laten verwilderen waardoor ze niet heel lief meer waren maar doe konijntjes waren nog steeds super schattig. Helemaal als ze hun eigen oren gingen wassen!


Ik zou nog wel graag een konijntje willen hebben, maar helaas mag ik van m'n huisbaas geen huisdieren.
Ook zou ik wel katten willen hebben, nog liever dan een konijntje. Maar daar moet je wel een wat groter huis voor hebben, dus dat moet nog even wachten. Ik zou dan van die hele pluizige katten willen hebben, en er voor zorgen dat ze graag op schoot willen zitten (of een ras uitzoeken wat daar wel van houdt).
Ik vrees alleen een beetje dat ik een beetje allergisch ben voor beesten. Ik heb nooit echt met katten in een huis gewoond, tenminste, niet lang, dus ik weet het niet zeker. En de konijnen waren buiten, omdat broerlief allergisch is. Het zou wel jammer zijn als ik er pas achter kom als ik die katten al heb.
Het lijkt me trouwens ook wel tof om wat kippetjes te hebben, als ik later een grooot huis met groooote tuin heb. Maar goed...allemaal wensen nog.

plaatje gevonden op google

2 reacties:

  1. Ach katten zijn zo leuk. En allergisch zijn voor huisdieren kan heel naar zijn. Toen ik mijn eerste poes kreeg, was er niets aan de hand. Een jaar later kreeg ik een tweede, met een heel andere vacht, en daar was ik ineens allergisch voor. Gelukkig bleek ik er na een aantal maanden aan gewend te raken en was er niets meer aan de hand. Dat kan dus ook. Helaas weet je dat nooit van te voren.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Als je dagelijks thuis komt en de kat/poes mag bijna overal komen raak je naar enige tijd immuun voor je eigen poes. Je bent daarnaast sneller allergisch voor katters dan poezen

    BeantwoordenVerwijderen