18 februari 2012

Dag 642: Laatste keer

Als je een trouwe lezer bent, die iedere dag mijn blog bezoekt in de hoop op een nieuw verhaaltje, heb je vast wel gemerkt dat er deze week weer eens regelmatig nieuwe blogjes verschijnen.
Dat zit zo: ik had deze week vakantie, en deze vakantie is een soort afsluiting van een fase van mijn co-schappen!
Ik heb vorige week mijn laatste reguliere co-schap in het ziekenhuis afgesloten (namelijk Oogheelkunde) en daarmee hoef ik tot november dit jaar niet meer in een ziekenhuis mee te lopen!
Maandag begin ik bij Huisartsgeneeskunde, hier in de buurt, voor 4 weken. Daarna nog 2 hele kleine co-schappen, van in totaal 3 weken en dan is het alweer april. Dan begin ik met mijn onderzoek!
Weer iets heel anders, iets meer vrijheid in je tijd inplannen (denk ik), en minder patiënten contact.
Ik heb er zin in maar vind ik het ook wel eng. Overigens vind het onderzoek ook wel in het ziekenhuis plaats en ga ik waarschijnlijk ook nog wel meekijken bij spreekuren, maar toch anders dan tijdens je co-schappen.
Voor nu ben ik blij dat ik dit deel heb afgesloten!
In november nog m'n keuze en oudste co-schap in het ziekenhuis en dan in april 2013 is het helemaal klaar en ben ik dokter!

plaatje gevonden op pinterest

3 reacties:

 1. Heb je deze taart vast besteld ? Ik hoop dat alles voorspoedig verloopt met je studie en huisartsgeneeskunde. Volgend jaar een echte dokter!! Succes !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh jeetje, ik schrok even vanwege de titel. Ik dacht dat je wilde stoppen met bloggen!

  Maar gelukkig niet. Succes, spannend zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Spannend! Maar het klinkt wel heel interessant! Succes de komende weken :)

  BeantwoordenVerwijderen