27 februari 2012

Dag 649: Liebster Blog Award

Zondagavond zag ik opeens een aangename verrassing in mijn mailbox: Gea heeft mij een Liebster Blog Award gegeven! Ik had er eerlijk gezegd nog nooit van gehoord, maar een award klinkt altijd positief!
Nou dit betekend het:

"De Liebster Award is een soort van kettingbrief onder bloggers dat het doel heeft om uitzonderlijke en groeiende blogs onder de aandacht te brengen. Er is geen formeel awardproces of een comité voor de Liebster, maar je krijgt hem van een andere blogger die vindt dat jouw blog extra aandacht verdient. De award wordt gegeven aan blogs met minder dan 200 volgers. Wanneer je zo'n award krijgt, geef je hem door aan 5 andere blogs."
Goed, en nu mag ik dus 5 andere grote kleine bloggers blij maken! Andere, want bij Gea stonden een aantal blogs die ik ook met veel plezier volg, zoals die van Mevrouw Williams en Lutje haakt. En er zijn ook blogs die volgens mij veel meer dan 200 volgers hebben die ik graag lees, zoals die van Laura. (hebben jullie door dat ik stiekem nog allemaal mensen noem zodat hun blog ook aandacht krijg? ;) ik heb moeite met kiezen)

De 365 opruim- en schoonmaakklusjes van Akelein. Ik kijk echt iedere dag uit naar een opruimblog van Aafke. Ze maakt leuke fotos, ze levert er leuk commentaar bij! Ik ben super nieuwsgierig en vind het heerlijk om op deze manier in de spulletjes van iemand anders te kunnen kijken. Ik wil deze heerlijkheid graag met jullie delen, zodat Aafke nog gemotiveerder wordt/blijft!

Saskia heeft ook een blog maakt fijne korte blogjes. Vaak een enkele foto met een zinnetje. Die foto's zijn altijd zelf gemaakt, en ze maakt ook prachtige tekeningen (soms is het dus een tekening en geen foto). Ik word erg vrolijk van haar blog!

I heart blogging is de blog van Emma. Emma is volgens mij verslaafd aan haar interieur veranderen, heeft een pijnstoornis en houdt net als ik van haken. Ze schrijft over dingen die haar vrolijk maken en die haar bezig houden!

Zomaar ik is de blog van Chantal. Chantal is een jonge meid, die schrijft over wat haar bezig houdt enn waar ze soms onzeker over is. Ik herken mezelf wel in haar, en dat is fijn!

Creadientje maakt allemaal mooie dingen en weet ieder oud t-shirt om te toveren tot iets geweldig moois!

Hopelijk worden jullie ook vrolijk van deze blogs, ik ga ze nu de fijne mededeling doen dat ze een Liebster award hebben ontvangen!

5 reacties:

 1. Wat leuk dat je mij een Award hebt gegeven!
  Ik heb een tijd terug ook een Liebster Blog Award ontvangen dus ik ga niet nog een keer een top vijf maken. Ik vermeld wel bij mn oude berichtje dat ik er ook één van jou heb gekregen!
  Nogmaals, thanx!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met je prijs! Altijd leuk om iets te winnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat lief dat je mij hebt genoemd! Ik ga hem op mijn blog plaatsen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dank je wel hoor! :-) Ik heb ze netjes doorgegeven... http://wp.me/pK2DW-zH

  BeantwoordenVerwijderen