26 februari 2012

Dag 650: Hoe nep ben ik?

Op de blog van Chantal kwam ik een Tag tegen "hoe nep ben jij". Volgens haar circuleerd die al een tijdje over blogland, maar goed zo veel blogs lees ik niet dus ik kende hem niet.
Wel vond ik hem leuk, en (naar aanleiding van een tip van Laura ;)) is het wel weer eens leuk om wat meer van mezelf bloot te geven. Dus...ik heb de Tag overgenomen. Lees zelf: hoe nep ben ik!

Heb je ooit cosmetische chirurgie ondergaan?
Kort maar krachtig: nee.

Gebruik je valse wimpers?
Alleen weleens bij een toneelvoorstelling ;) Maar nee..het lijkt me heel vervelend om zo'n stuk plastic aan je oog te hebben hangen, en lijmen op je oog enzo...en ik denk dat ze er bij mij in één seconde afvallen.

Draag je een weave of extensions?
Ik ben gezegend met een dikke bos haar. Iedere keer als ik naar de kapper ga wordt me dat verteld. Dus..Nee, nergens voor nodig. Ja ik heb weleens extensions gehad, blauwe, en paarse, omdat dat tof was.

Gebruik je iedere dag make-up?
Niet iedere dag, wel vaak. Bijna alle doordeweekse dagen, en soms in het weekend (als ik de deur uit ga :P). Niet veel hoor, een beetje mascara en oogpotlood, anders zie ik er zo moe uit.

Zou je een cosmetische operatie overwegen?
Als ik op dit moment iets zou moeten doen, is het m'n neus veranderen. Daar zit een rare bobbel in waardoor die heel groot lijkt. Maar ik vind het niet de moeite waard om daar nu voor onder het mes te gaan.
Als ik later oud en verlept ben zou ik wel mijn bovenoogleden laten liften (als ze dus gaan hangen). Dat wordt tegenwoordig zo netjes gedaan en je maakt er zo'n frisse uitdrukking door dat het zeker de moeite waard is.
Nog iets wat ik misschien later zou overwegen is een borstverkleining. Ik heb er niet veel klachten van, en bovendien zou ik later nog wel borstvoeding willen geven en dat kan dan volgens mij niet meer. Maar misschien dat ik dat ooit nog eens doe...

Kan je nog zonder make-up?
Ja makkelijk.

Draag je nepnagels?
Nee! van die plakversies die zouden er zo afvallen en die acryl dingen vind ik ZO lelijk!

Verf je je haren?
Ja, in alle kleuren van de regenboog! Maar ik heb ook af en toe wel mijn eigen kleur. Op dit moment is het rood, met een forse uitgroei waar ik voorlopig niks aan ga laten doen.

Ga je naar de zonnebank?
Weet je hóe ongezond dat is? Hoe veel meer kans je op huidkanker hebt daardoor? Ik ga er dus niet onder. Bovendien vind ik dat je fake bruin wordt erdoor en dat het raar is als je bruin bent in de winter. Ik ga wel lekker in het zonnetje bakken (waar ik dan ook weer allemaal kans op huidkanker oploop enzo maar goed)

Gebruik je zelftanners?
Nog lelijker dan zonnebankbruin is zelftannerbruin. Een wandelende wortel! Nee bedankt!

Heb je tattoo's?
Nee en die zullen er nooit komen ook.

1 reacties:

  1. Ik heb je een Liebster Blog Award gegeven. Kijk maar eens op mijn blog: http://geak60.blogspot.com/

    BeantwoordenVerwijderen