19 december 2011

Dag 581: Winterswap!

Volgens mij heb ik al eerder geschreven dat ik weer mee deed aan een swap. Direct na de vorige keer werd er een nieuwe afgesproken. Dit keer met winterthema en niet alleen haken, maar ook andere dingen met tekstiel!
Ik kreeg een heel leuk lootje, namelijk creadientje. Iemand die heel veel en heel mooi kan naaien en die mij vanaf bijna het begin volgt op twitter! Ik zat gelijk boordevol ideeën en ben aan de slag gegaan.
Dit is mijn resultaat:

Raamhangers van sneeuwsterren, er zitten goude kraaltjes op genaaid. Een sneeuwman en een sneeuwvlokpop, een shawl voor haar dochtertje en 3 kersthangers. Die zijn voor de verandering niet gehaakt maar genaaid, van vilt! Ze was er heel blij mee en de shawl schijnt perfect biij de jas te passen!

Ook ik kreeg natuurlijk een pakketje. Al een week voordat we het uit mochten pakken kwam er een enorme doos binnen van Marienaailes.
En dit zat er in:
Een notitieboekje van Flow, een band, knijpertjes en een kaartje...en hartenhangers. Niet één zo'n hart maar wel 12, die ik dus allemala aan de band kan hangen als slinger!

Kijk hoe leuk het staat!


Helaas is die eerste slinger al van de muur gevallen, moet ik nog een mooi plekje voor bedenken. Die tweede is samen met kerstlichtjes ^^


PS: de heren van Serious Request 2011 zijn nu officieel in het glazen huis opgesloten, maar jullie kunnen nog steeds Geluksvogels bestellen via geluksvogelesther@gmail.com

6 reacties: