11 december 2011

Dag 572: Geluksvogels voor het goede doel!


Over een week start 3FM weer met Serious Request. Dit jaar vragen ze aandacht voor moeders die geraakt zijn door oorlog- of conflictsituaties en sluiten ze zich op in een huis in Leiden.
Via Twitter hoorde ik van een aahaakactie voor dit goede doel...en voor haken ben ik natuurlijk altijd wel in, dus ik heb me aangemeld!

Ik haak met een groepje dames Geluksvogels voor Serious Request. Heel leuk voor aan bijvoorbeeld je tas of sleutelbos!


Wil je ook zo'n leuk vogeltje? Stuur dan een mail naar geluksvogelesther@gmail.com en geef je favoriete kleur door en je adres. Dan stuur ik mijn rekeningnummer en zal ik zo snel mogelijk het vogeltje haken.
Ze kosten 10 euro en dat gaat (natuurlijk) volledig naar Serious Request. De starter van de actie gaat aan het eind het geld persoonlijk brengen bij het glazenhuis en we hopen natuurlijk een mooi bedrag te verzamelen!

Ik hoop natuurlijk dat het storm loopt, dus het kan zijn dat je eventjes op je vogeltje moet wachten maar ik probeer het zo snel mogelijk af te handelen. (Onthoud ook dat ik overdag gewoon werk dus dat ik niet dagen achter elkaar zit te haken).

Als je graag mee zou willen haken voor het goede doel kan dat ook! Stuur dan ook een mail naar geluksvogelesther@gmail.com, dan krijg je het patroon!

Je kan natuurlijk ook even onze facebookpagina Liken! :)

7 reacties:

 1. Wat zijn ze schattig! Alleen ben ik bang dat ze het aan mijn sleutelbos niet gaan overleven. Maar succes met de verkoop in ieder geval =D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mag ik hem ook aan mijn tas hangen? Dan wil ik er ook een leuk! Ik mail je of dm.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een geweldig initiatief! Hier is de link van de kerst haakdingen. http://www.mtnrose.com/2011/11/crocheted-christmas-ornament-patterns.html

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ga je ook naar het Glazen Huis of niet? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat als iemand 1000 van die vogeltjes besteld? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. dan moet die gene heel veel betalen en ik HEEL veel haken...end at duurt wel even voor het af is

  BeantwoordenVerwijderen