21 november 2012

Dag 955: Hart voor Serious Request

De Sint is pas het in het land en het duurt nog ruim een maand voor het kerst is. Maar een maand is zo om, en daarom ga ik toch al een kerstig berichtje schrijven.


Die laatste weken van het jaar betekenen namelijk ook altijd twee weken vol met goede muziek op de radio. De laatste week is natuurlijk de Top2000, maar de week voor kerst is er Serious Request op 3FM. Drie DJ's gaan voor een aantal dagen in een glazen huis zitten, dit jaar is dat in Leeuwarden Enschede.
Vorig jaar maakte ze zich hard voor moeders, nu is het de beurt aan de Baby's. Met het geld dat ze ophalen willen ze samen met het rode kruis medische zorg bieden aan pasgeboren kinderen en moeders helpen tijdens de zwangerschap. Dit om de babysterfte terug te dringen.

Net als vorig jaar wil ik mijn steentje bijdragen. Met een aantal andere dames in Nederland haak ik hartjes, die ik verkoop. Het zijn leuke hartjes voor aan je tas, maar ze doen het ook geweldig in de kerstboom, daarom dat ik dit bericht nu al post zodat je het hartje zeker weten voor de kerst hebt!


Wil jij ook iets bijdragen aan Serious Request 2012? Dan kun je bij mij een hartje bestellen, voor 10 euro per hartje exclusief verzendkosten. Het hele bedrag gaat naar Serious Request! Je mag twee kleuren uitkiezen: 1 voor het hart zelf en 1 voor het randje.
Dus bestel snel een hartje voor jou, je vriend, vriendin, kinderen, man, vrouw, etc door te mailen naar epsiej @gmail.com of kijk op de Facebook-pagina!


2 reacties:

 1. Lieve Esther,

  Ze staan wel in Enschede dit jaar he..... ;-)

  Super actie van jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ow dit is een superidee.
  Wil je het patroon misschien delen?
  Ik wil hier ook wel een steentje aan bijdragen

  Groetjes Bianca

  BeantwoordenVerwijderen