7 november 2012

Dag 941: Liebster Award 3

Nadat ik vorige maand de Liebster Award had gekregen, en daar een blogje over had getypt wat nog online moest komen, kreeg ik ook van Liliane een berichtje dat ze mij een Liebster Award had gegeven!
Super leuk om hem nog een keer te mogen ontvangen :)

Zoals ik vorige keer al zei, ga ik het niet heel uitgebreid behandelen. Nu beantwoord ik de vragen die Liliane mij gesteld heeft en daar laat ik het bij. Ook omdat volgens mij al heel veel mensen de award hebben gehad, en ik dat echt niet allemaal bij kan houden.

Waarom ben je begonnen met bloggen?
Ooit, lang geleden, had ik al een blog. Na CU2 was dat heel hip. Gewoon om de dagelijkse beslommeringen op te schrijven en eigenlijk stond er denk ik niks interessants op. Die/Dat (wat is het eigenlijk?) blog heb ik behoorlijk lang aangehouden, maar ik schreef er amper op. Toen begon m'n zus met een Day Zero Project, en dat leek mij ook wel wat! Dus ik startte deze blog op, om over Day Zero te schrijven. Langzaamaan is dat dus steeds meer veranderd en is Day Zero meer bij- dan hoofdzaak.

Heb je een bepaald doel voor ogen met je blog?
Nee. Ik doe het voor de lol, en hoef er niks mee te bereiken. Ik vind de reacties super leuk, en probeer een beetje gevarieerd te bloggen. Maar ik doe het vooral voor mezelf, heb niet als doel ooit een boek uit te brengen, of er heel bekend mee te worden. Al is het wel heel leuk als je veel bezoekers hebt en op andere blogs genoemd wordt ;)

Waar ben je het meest trots op?
Dat ik, op half jaar bewuste uitloop na, mijn studie nominaal ga halen. Ik heb bewust gekozen een half jaartje niks te doen, en dat is me prima bevallen. Ik heb geen uitloop gehad omdat dingen moeizaam gingen.

Welke DIY heb je altijd al willen uitvoeren maar is er nog nooit van gekomen?
Oh dat zijn er heel veel. Ik zou graag mooie kaarten willen maken. Daar wat meer tijd aan besteden, nu doe ik het heel soms tussendoor, maar ik kan er geen geduld voor vinden. Ook wil ik weleens zelf enveloppen maken, of cadeautjes heel mooi inpakken. Maar brieven sturen of cadeautjes inpakken stel ik meestal uit tot het laatste moment en dan is daar geen tijd meer voor. Ook zou ik graag iets willen borduren of een tof schilderij willen maken...maar ja, tijd he, tijd. En ruimte, dat ook.

Aan welk land zou je het liefst een bezoekje willen brengen en waarom?
Één van de landen waar ik heel graag heen wou is Amerika. Dat stond echt bovenaan m'n lijstje. En dat heb ik dus net gedaan. Verder wil ik heel graag naar IJsland. Dat schijnt echt heel mooi te zijn, een beetje als een andere planeet. Yellowstone in de USA was al heel mooi, maar dit schijnt nog mooier te zijn. En niet onbelangrijk, je kan er walvissen spotten.

Yellowstone. Ja de foto is echt zelf gemaakt!
Wat is je lievelingsdier en waarom?
Lastig. Er zijn een heleboel leuke dieren. Ik denk toch dat ik voor een kat ga, omdat ze zo heerlijk lui kunnen liggen de hele dag en doen waar ze zelf zin in hebben.

Bespeel je muziekinstrumenten?
Ja, ik speel piano, maar niet vaak genoeg. Ik heb hier een elektrische stage piano staan, maar ik speel eigenlijk zelden. Zonde, want het is wel leuk als ik eenmaal bezig ben. Ik heb echt les nodig om het vol te houden. Daarnaast zing ik in een groot musical- en popkoor.

Wat vind je het allerleukste aan het bloggen?
De reacties.

Hoe lang bestaat je blog al?
Sinds 10 april 2010, 941 dagen als het goed is.

Wat is je lievelingskleur en zegt die kleur iets over jou?
Ik hou enorm veel van kleur en vind het heel moeilijk om te kiezen. Ik denk dat ik dan, net als toen ik klein was, voor rood ga. Al hou ik ook erg van paars en roze, rode kleren, rode muren, rode schoenen en rode haren trekken me toch wel heel erg aan. En of dat iets over mij zegt...de beschrijvingen op de linkjes bij Liliane vind ik te zweverig en kan ik me niet echt in vinden. In Rood voel ik me gewoon prettig.

Wat vind jij jouw allerleukste blogpost?
Om eerlijk te zijn lees ik mijn eigen blogposts niet terug. Dus wat ik mijn leukste post vind, kan ik niet zo zeggen. Kiezen jullie maar!
2 reacties:

  1. Leuk om te lezen!
    En die foto van Yellow Stone, prachtig!

    Je mocht trouwens zelf gewoon iets verzinnen bij je lievelingskleur hoor, die linkjes waren ter inspiratie ;)

    BeantwoordenVerwijderen