29 mei 2011

Dag 415: Vrijgezellendag levert weer wat op

Door iedere zondag een "ten things on sunday" te schrijven, zou ik bijna vergeten te schrijven over de doelen die ik heb behaald.

Afgelopen zaterdag (gister dus) hadden we de vrijgezellendag van Saskia, mijn schoonzusje-to-be. Helaas viel het een beetje in het water, omdat ze ziek was geworden: fikse keelontsteking. Uiteindelijk had de organisator van de dag haar toch maar verteld dat zaterdag de vrijgezellendag zou zijn en gevraagd wat ze wou. Zo hebben we de dag toch nog deels door kunnen laten gaan. Een beetje aangepast, en de verrassing was eraf, maar alsnog een hele leuke dag!
We begonnen met een high tea bij haar ouders, iedereen nam wat mee. Ik heb daarvoor twee baksels uit Het Complete Bak Kookboek gemaakt (doel 20): rotscakjes en chocoladerolkoek (ofzo). De eerste was goed gelukt, de 2e had ik iets te weinig cacao erdoor gedaan (2 tl ipv 2 el), dus echt chocoladerig was het niet, maar wel lekker. Een soort grote pannenkoek met slagroom.

Hierna gingen we met zn allen een cupcake-versier workshop doen. Heel leuk, en veel makkelijker dan ik dacht. Vormpjes uit marsepijn steken, plakken, en klaar is kees :) De plek waar we de workshop deden was heel leuk, we mochten ongeveer 10 cakejes maken per persoon, maar ze deden er ook helemaal niet moeilijk over als het er meer waren. En we hadden ruim de tijd, van half 3 tot 6 ongeveer.
Hiermee heb ik dus doel 22 gehaald.

Uiteindelijk was Sas wel wer wat opgeknapt, door onze sprankelende aanwezigheid ;) en hebben we nog bij haar thuis friet gegeten en om half 9 was de middag afgelopen.

Oh en ik zat nog mn films te evalueren, en kwam er achter dat ik al een hele tijd geleden een film met de O had gekeken, namelijk Old School. Onwijs grappige film, lekker simpel ook weer.

En ik wil nog even mezelf promoten: ik heb een slinger gemaakt met gehaakte vissen en kralen en die is hier te koop :)

1 reacties:

  1. Klinkt als een leuke vrijgezellenfeest en lekker (cupcakes!).
    En mooie slinger :)

    BeantwoordenVerwijderen