13 september 2010

Dag 158: afspraken maken en weer afzeggen

Lange tijd geleden dat ik een blog heb geplaatst (voor mijn doen). Ben ondertussen bezig met m'n 3e week van m'n co-schappen en de tijd vliegt haha :D
Was al eerder begonnen aan een blog, maar kon toen nog wat dingen niet met zekerheid zeggen, en nu wel :)
En toen ging er weer ruim een week overheen voor ik een nieuwe poging waagde.

Laat ik beginnen met het doel wat ik gehaald heb:
Doel 29: Ga een dagje met mama naar de sauna. Zo gezegd zo gedaan :) 3 weken geleden ongeveer.
Heerlijk ontspannen om aan m'n co-schappen te beginnen.

Ook heb ik nog een film gekeken voor m'n ABC: Fight Club. Ik vond hem in het begin best vaag, en alleen maar vechten. Maar aan het einde komt de ontknoping en dan is het hele verhaal duidelijk en opeens met veel meer diepgang en dus eigenlijk heel goed!

En even voor de evaluatie: ik spreek nog steeds iedere maand met Raymon en Margriet af, weet alleen niet meer hoeveelste keer dat was, maar ik doe het wel. Net als met studievriendinnen afspreken trouwens :)

Nu over de blogtitel:
Ik heb een datum geprikt met m'n vader om iets leuks te gaan doen :D 26 november, doel 28 staat dus in de planning. Alleen nog bedenken wat we gaan doen.

Ik had ook een afspraak staan met Niels en Saskia, voor de derde keer ofzo (was al 2 keer afgezegd), maar deze is weer afgezegd, omdat Sas d'r kiezen getrokken werden. Ja dan kan je natuurlijk niet uit eten gaan.
Uiteindelijk was ik ook ziek die dag, dus kwam alleen maar goed uit ;)
Nieuwe afspraak staat alweer gepland.

Ook had ik een cocktailparty gepland (doel 81), afgelopen zaterdag. Maar veel mensen konden niet en veel mensen waren te lui om te reageren. Die wachten liever tot die dag zelf om te zeggen dat ze komen, maar dan zou ik niet genoeg tijd meer hebben voor de voorbereidingen. En de vorm die ik in m'n hoofd had voor de cocktailparty ging niet met weinig mensen. Dus heb ik dat afgezegd.
Baalde er echt heel erg van, maar 't is niet anders. Nog maar een keer proberen dan.
Overigens kwam dit uiteindelijk ook weer goed uit, omdat ik ziek was (althans: me niet goed genoeg voelde voor een feestje).

Geloof dat ik nu wel alle punten heb gehad.

Vind overigens de co-schappen tot nu toe erg mee vallen! Nog geen extreem lange dagen. Deze week heb ik radiologie en omdat het radiologendagen zijn, gaat iedere dag de eerste bespreking al niet door en beginnen we pas om 8:15 uur ^^ En iedere dag half 5 vrij, dus dat valt allemaal wel mee. Het is wel saai haha, in een donker hokje zitten foto's verslaan. Wel goed voor je anatomie.

1 reacties:

  1. Misschien kun je met je vader naar een concert ofzo gaan, vind ik altijd wel gezellig met mijn vader! Maar weet natuurlijk niet of er iets is in jullie muzieksmaak dat overeenkomt ;).

    BeantwoordenVerwijderen